Прогноза за времето: 10 октомври ни посреща с мъгли и ниски облаци в някои части на страната, следобед ще има заоблачаване от запад

В понеделник, 10 октомври, през страната бързо ще премине облачна система, но ще остане без валежи. Затоплянето ще продължава с максимални температури до 25 градуса, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в страната са от 12 до 9 градуса, по Черноморието до 13 – 15 градуса. Сутринта над западните и северни райони ще има мъгли и ниски облаци, а на юг ще има повече слънце. По-късно облачността временно ще намалява като късно следобед от запад ще се увеличава. Валежи не се очакват. Вятърът при земята ще бъде слаб от изток със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат слаби до умерени ветрове от запад със скорости до 30 километра в час. Максималните температури през деня ще бъдат от 20 до 25 градуса, по Черноморското ни крайбрежие до 20 – 22 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...