Секретарите на общините и секционните комисии в област Перник са удовлетворени от добрата организация в изборната нощ на 2 срещу 3 октомври

В Областна администрация-Перник се състоя заключителната среща между институциите отговорни за провеждането на парламентарните избори миналата неделя. На срещата присъстваха секретарите на общините в областта, директорите на Областна дирекция на МВР и Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”, представители на “Информационно обслужване”, председателят на Районна избирателна комисия-Перник и екипът на Областната администрация.

Срещата беше водена от заместник-областният управител и ръководител на изборния екип Илинка Никифорова. Тя направи кратък анализ на изборния процес, като отбеляза ролята на всички ангажирани страни в успешното провеждане на вота.

Секретарите на общините заявиха, че те и секционните комисии са удовлетворени от добрата организация и бързото отчитане на протоколите в изборната нощ. Бяха отправени предложения с цел оптимизиране на изборния процес.

Председателя на Районната избирателна комисия Анастасия Соколова благодари на всички за съвместната работа и изтъкна факта, че Пернишката избирателна комисия е сред първенците предали изборните книжа в ЦИК, поясниха от Областна администрация-Перник.

Виж също...

Loading...