Прогноза за времето: На 12 октомври ще превалява в западната половина от страната, ще захладнее със слаб от североизток вятър

В сряда, 12 октомври, ще има нов пренос на хладен и влажен въздух, с който ще завалят слаби дъждове в западните и централни части от страната, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в страната са от 13 до 9 градуса, а по Черноморието между 13 и 14 градуса. Сутринта ще има значителна облачност, с превалявяния в централните северни райони. След временно разкъсване на облаците следобед отново ще се уплътняват. В западните и южните части от страната ще се установи дъждовно време. През нощта валежите ще спират. Вятърът при земята ще бъде слаб от североизток със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат слаби до умерени ветрове от север със скорости до 25 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 17 до 23 градуса, по Черноморското ни крайбрежие до 19 – 20 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...