Прогноза за времето: В петъчния 14 октомври температурите отново ще се понижават и максималните ще са между 15 и 20 градуса

В петък, 14 октомври, ще превалява в югозападните райони и отново температурите ще се понижат, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

През днешния ден се очакват есенни превалявания в югозападните и североизточни райони. Минималните температури в страната са от 13 до 9 градуса, по Черноморието 13 – 14 градуса. Сутринта над южните райони ще има значителна облачност. След временно разкъсване на облаците от следобед отново ще се увеличават и над Западна България ще да превалява. В Рила над 2 200 метра ще превали и сняг. Вятърът при земята ще бъде слаб от изток със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат слаби до умерени ветрове от североизток със скорости до 25 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 15 до 20 градуса, по Черноморското ни крайбрежие и в североизточните райони до 19 – 20 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...