Трънчани и гости на Трън се забавляваха с над 3-часова концертна програма и заря с около 1 200 залпа – СНИМКИ

Жители и гости на град Трън се забавляваха с близо концертна програма, която се проведе на площада, предаде репортер на Zapadno.com.

Програмата по случай празника на града стартира в 18 часа с химна на Република България и този на Европейския съюз. След двата химна последва приветствие от кмета на община Трън Цветислава Цветкова. В своето приветствие кметът на пограничната община пожела на всички повече вяра и оптимизъм. Поздравителни адреси за празника са изпратени от кмета на община Брезник, Националното сдружение на общините в Република България, Регионална дирекция “Социално подпомагане”-Перник, кметът на община Земен и други.

Музикалната програма стартира около 18:15 часа с изпълнения на народната певица Ива Давидова и формация “Тъпани”, които изнесоха над едночасов концерт. След нея последваха изпълнения на големи сръбски хитове от сръбският певец Емир Джулович, който пя над един час. Накрая на сцената излезе българската поп певица и фотомодел Тита, която взриви младите трънчани с големи хитове.

Гвоздеят в програмата беше зрелищна заря, която продължи около 5 минути и озари небето над града с около 1 200 залпа. Зарята беше подготвена и пусната от софийската фирма “Пиро Меджик Шоу”.

Разгледайте снимки от програмата за празника на град Трън, които обективът на Zapadno.com засне:

Очаквайте на страниците на Zapadno.com още подробности от провелата се концертна програма за отбелязването на празника на Трън.

Виж също...

Loading...