Как трънчани накараха да се почувстват Ива Давидова, Емир Джулович и Тита за празника на Трън – ВИДЕО

В съботната вечер на 15 октомври три големи звезди от България и Сърбия разтърсиха трънчани и гости на Трън за честването на празника на града. Ива Давидова с формация “Тъпани”, Емир Джулович с колега-музикант и Тита пяха и танцуваха в чест на празника, предаде репортер на Zapadno.com.

Трите музикални звезди изнесоха няколкочасов общ концерт пред сградата на местното народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895. Програмата стартира около 18 часа и продължи близо 4 часа, като завърши с пищна заря. Прочетете и вижте още по темата в публикацията: Трънчани и гости на Трън се забавляваха с над 3-часова концертна програма и заря с около 1 200 залпа – СНИМКИ.

Всеки изпълнител получи внимание от събралата се на площада публика. Ива Давидова и формация “Тъпани” загряха тълпите с кръшни хора, Емир Джулович раздвижи младите, а и малко по-големите с обичани сръбски песни, а Тита накара всички да запеят в един глас динамични хитове от родната музикална сцена.

Но как тримата изпълнители са усетили публиката в Трън или по-точно с какви чувства изпратиха трънчани участниците в програмата? Отговор на този въпрос потърси репортер на Zapadno.com, който направи интервюта в първите минути след края на изпълненията на Ива Давидова, Емир Джулович и Тита.

Вижте какво казаха за трънската публика изпълнителите пред камерата на Zapadno.com:

Виж също...

Loading...