Състезатели от спортен клуб “Ороши – Брезник” спечелиха сребърен и бронзов медал от международен турнир за купа “Шумен”

Състезателите на спортен клуб “Ороши – Брезник” са показали хъс и воля за победа на международния турнир за купа “Шумен”, който се е провел на 15 октомври, съобщи треньорът на младите бойци Румен Александров.

Вчера в спортна зала “Плиска” в град Шумен се е провел международният турнир по карате киокушин за купа „Шумен“. Спортното събитие е под егидата на Българска карате киокушин федерация. Надпреварата е била за момчета и момичета на 8, 10, 12 или 14 години, юноши и девойки младша и старша възраст, мъже и жени, ветерани до 45 години и над 50 години.

Спортен клуб “Ороши – Брезник” се е представил отлично на състезанието в Шумен. “Богдан Пожарски спечели сребърен медал, а Кирил Александров бронзов. Страхотни двубои демонстрираха и останалите състезатели с хъс и воля за победа, но останаха на крачка от разпределението на медалите. Много оспорвани две срещи със силни и корави противници, изигра Симеон Илиев със себераздаване и висок боен дух Поздравления за целия отбор! УС”, съобщи треньорът на младите бойци от брезнишкия клуб Румен Александров.

Снимка: Кънчо Атанасов

Виж също...

Loading...