Прогноза за времето: Денят на 18 октомври започва със слани и мъгли в някои части на страната, температурите ще достигнат до 23 градуса

Във вторник, 18 октомври, ще има заоблачаване от запад, но валежи не се очакват, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в страната са от 12 до 5 градуса, в западните райони между 2 и 4 градуса. Сутринта по високите западни полета ще има слани, а по поречията ще има мъгли, които бързо ще се разсейват. През деня ще премине слабо изразено атмосферно смущение, което ще се отрази главно в полето на вятъра. Вятърът при земята ще бъде слаб от запад-югозапад със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат умерени ветрове от запад-северозапад със скорости до 35 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 19 до 23 градуса, по Черноморското ни крайбрежие и в североизточните райони до 21 – 22 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...