8 нови свободни работни места за Брезник и Трън: Работодатели обявиха, че търсят шофьор, юрисконсулт, продавачи и общи работници

307 са свободните работни места на трудовата борса за област Перник. 8 от обявените свободни позиции са за районите на градовете Брезник и Трън, съобщиха за Zapadno.com от дирекция “Бюро по труда”-Перник.

Работодател в Брезник е обявил 3 свободни места за общи работници, които трябва да са завършили средно образование. Предлаганото заплащане за работник е 1 200 – 1 300 лева. Друг работодател от града е обявил свободни позиции за трима продавач-консултанти, като заплащането за място е 900 лева. Трети работодател в Брезник търси шофьор на товарен автомобил, който ще получава по 935 лева за труда си.

Работодател в град Трън е обявил свободна позиция за юрисконсулт, който трябва да притежава висше образование по право. Предлаганото възнаграждение за мястото е 750 лева.

Подробности за тези и други свободни работни места може да получите във филиалите на “Бюро по труда” в градовете Брезник и Трън, или в дирекцията в Перник.

Виж също...

Loading...