Прогноза за времето: В четвъртък облачността ще се увеличава, но валежи не се очакват, в следобедните часове вятърът ще се усили

В четвъртък, 20 октомври, ще има увеличение на облачността. През следващите дни се очаква кратко захлаждане, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минимални температури в страната са от 10 до 4 градуса, в западните райони от 0 до 2 градуса. Сутринта над Добруджа ще има разкъсана, но значителна облачност, а на запад ще бъде слънчево. През деня облаците ще се увеличават и ще обхващат северните и западни райони. Валежи не се очакват. Вятърът при земята ще бъде до умерен от изток, с временни усилвания следобед, със скорости до 30 километра в час. По високите части на планините ще духат свежи ветрове от северозапад със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 18 до 23 градуса, по Черноморското ни крайбрежие около 18 – 19 градуса. В района на Пловдив и Сандански ще бъде най-топло с показания на термометрите до 23 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...