Предстоящо: Младите футболисти на Брезник играят два мача, “Ерма” гостува на “Ботев”, “Чорни” приема “Дружба”, “Буря” играе с “Легия”, а мачът “Балкан” – “Черногорец” е отложен

Няколко мача ще се играят на стадиона в град Брезник през почивните дни (22 и 23 октомври), научи Zapadno.com.

В събота (22 октомври) футболистите набор ‘2012 – ‘2013 от футболен клуб “Чорни” ще посрещнат на стадиона в Брезник отбора на “Струмска слава” (Радомир) за мач в подготвителна група Футбол “7”. Началото на срещата ще е от 12:00 часа. Час по-късно, от 13:00 часа, футболистите набор ‘2014 – ‘2015 ще играят приятелски мач с връстници от “Струмска слава”.

В неделя (23 октомври) мъжкият отбор на футболен клуб “Чорни” ще приеме на стадиона в Брезник тима на “Дружба” (Мещица). Мачът ще се играе от 16:00 часа. По същото време футболистите на “Ерма” (Трън) ще започнат игра като гостуващ тим срещу отбора на “Ботев” (Друган).

На 23 октомври от 16:00 часа футболен клуб “Буря” (Кошарево) ще играе домакински мач на стадиона в Ноевци срещу отбора на “Легия” (Рударци). Футболната среща между отборите на “Балкан” (Банище) и “Черногорец” (Ноевци), която трябваше да се играе по същото време е отложена.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...