Спектакълът за 60-годишнината на брезнишката детска градина препълни салона на читалището в Брезник – СНИМКИ

Стотици жители и гости на град Брезник запълниха реновирания салон на народно читалище “Просвещение-1870”, за да наблюдават спектакъла за 60-годишнината на брезнишката детска градина, предаде репортер на Zapadno.com.

Гостите на спектакъла бяха посрещнати от усмивката на директора Емилия Алексова, която получи много букети и подаръци на входа на големия салон. В началото на програмата директорът на детската градина приветства гостите и представи настоящи и бивши колеги от колектива на “Брезица”. Всеки един от тях изпълни стих и накрая всички изписаха с букви “АЗ ОБИЧАМ БРЕЗИЦА”. Поздравени бяха и всички служители от помощния и административен персонал на детското заведение.

Сред официалните гости бяха ръководството на община Брезник, представител от Регионално управление на образованието-Перник и други. Приветствено слово за откриването на спектакъла прочете заместник-кметът на община Брезник Мария Добревска. Поздравителни адреси за празника са отправени от множество институции. Директорът на детската градина Емилия Алексова отправи благодарности към всички, които участват в организацията на спектакъла, тези, които помагат на “Брезица” и родителите на децата.

В пъстрия спектакъл се редуваха песни и стихове от децата и техни учители. Декорът за тържественото събитие предразполагаше публиката към още положителни емоции.

Разгледайте снимки от спектакъла на детската градина:Очаквайте на страниците на Zapadno.com още подробности за 60-годишнината на брезнишката детска градина.

Виж също...

Loading...