Прогноза за времето: Съботният ден започва с температури между 2 и 10 градуса, но ни очаква пролетно време с показания между 20 и 25 градуса

В събота, 22 октомври, ще има разкъсани облаци с топъл вятър. Максималните температури ще достигнат до 25 градуса, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в страната са от 10 до 5 градуса, в североизточните райони и по високите западни полета до 2 – 3 градуса. Сутринта над централните и североизточни райони ще има значителна облачност. През деня западният вятър ще отвее облаците на изток, към Черноморския регион. Вятърът при земята ще бъде умерен от югоизток със скорости до 35 километра в час. По високите части на планините ще духат свежи ветрове от северозапад със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 20 до 25 градуса, по Черноморското ни крайбрежие около 20 – 21 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...