Футболен клуб “Буря” (Кошарево) победи “Легия” (Рударци), “Чорни” и “Дружба” завършиха с равенство, а “Ерма” не успя да надвие “Ботев”

С победа за футболен клуб “Буря” (Кошарево) е завършил неделният мач срещу “Легия” (Рударци), съобщиха от Лига Перник.

Домакинският за “Буря” мач се е изиграл на стадиона в брезнишкото село Ноевци. Футболната среща е завършила с резултат 2 : 1 в полза на отбора от Кошарево. Точните попадения за “Буря” са отбелязани от играчите Радослав Тайков и Борислав Иванов. По програма на 29 октомври, в мач от VII кръг на Лига Перник, футболен клуб “Буря” ще гостува на отбора на “Солей” (Перник). Мачът ще се играе от 16:00 часа.

Мачът между отборите на “Чорни” (Брезник) и “Дружба” (Мещица) е завършил с равенството 1 : 1, съобщиха от брезнишкия тим. Срещата се е изиграла на стадиона в град Брезник. Голът за “Чорни” е бил реализиран от футболиста Николай Ангелов. От брезнишкия отбор отправиха поздрави и за вратаря Васко Георгиев. По програма на 30 октомври, в мач от VIII кръг на “А” Областна футболна група – мъже, “Чорни” ще гостува на “Вихър” (Еловдол). Началото на мача ще е от 14:30 часа.

Футболната среща между отборите на “Ботев” (Друган) и “Ерма” (Трън) е завършила с резултат 2 : 1, съобщиха от БФС-Перник. По програма на 29 октомври, в мач от VIII кръг на “А” Областна футболна група – мъже, отборът на “Ерма” ще приеме тима на “Рудничар” от пернишкия квартал “Бела вода” на стадиона в град Трън. Началото на мача ще е от 14:30 часа.

Виж също...

Loading...