Прогноза за времето: На 25 октомври ни очаквт максимални температури между 24 и 30 градуса, на запад ще бъде слънчево

Във вторник ще бъде топло с дневни температури в традиционно най-топлите места и северно от планините до 27 – 28 градуса. В района на Русе се очакват температури до 29 – 30 градуса, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в страната са от 12 до 7 градуса, в североизточните райони и по Черноморието до 11 – 12 градуса. Сутринта над Източна България ще има разкъсана облачност, а на запад ще бъде слънчево. През деня облаците по Черноморското ни крайбрежие ще намаляват до слънчево. Късно следобед ще премине облачна вълна, с увеличение на облаците над северните райони и пренос на по-хладен въздух. В северозападните части през нощта, срещу сряда, ще превали. Вятърът при земята ще бъде слаб до умерен от запад със скорости до 30 километра в час. По високите части на планините ще духат свежи ветрове от северозапад със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 24 до 29 градуса, на север от планините до 29 – 30 градуса, по Черноморското ни крайбрежие около 25 – 26 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...