Прогноза за времето: Началото на ноември ни посреща с намалена видимост в западните части и по поречията, но през деня температурите ще достигат 26 градуса

Във вторник в западните части от страната и поречията ще има сутрешни намалени видимости, а през деня ще бъде слънчево с дневни температури от 18 до 26 градуса, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в страната са от 12 до 7 градуса, по Черноморието до 13 градуса. През деня над източните райони ще има значителна облачност, с временни разкъсвания около обед. Предиобед ще превали около Бургас. Следобед ще се увеличат облаците на Добруджа и по северното ни крайбрежие, като от север над Източна България ще проникне по-хладен въздух. На запад през целия ден ще има повече слънце. Вятърът при земята ще бъде слаб от север със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат умерени ветрове от североизток със скорости до 30 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 18 до 26 градуса, по Черноморското ни крайбрежие до 19 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...