Деформация по пътя между град Трън и местността “Секирица” наложи ограничаване на движението само в една лента

Банкет е пропаднал в участък по второкласен път 63 в отсечката Трън – Филиповци, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Движението на автомобили в определен участък в района между разклона за трънското село Ездимирци и разклонението за селата Врабча и Проданча се осъществява в една лента, а причината е пропаднал банкет. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Крайният срок на ограничението е до 28 април 2023 година.

Деформацията се е случила в местността “Секирица”, където преди 2 години беше увреден част от банкета, вследствие на обилни дъждове. Тогава фирмата, която поддържаше пътя извърши ремонт на увредения банкет.

Наскоро от Агенция “Пътна инфраструктура” обявиха обществената поръчка за изработването на технически проект за основен ремонт на близо 66 километра от второкласния път 63 Перник – Брезник – Трън – Стрезимировци. За дейностите по изработването на проекта оферти подадоха 15 кандидати. Прочетете още по темата в публикациите: Над милион и половина за проект за ремонт на пътя Стрезимировци – Перник, между Брезник и Мещица ще се укрепват деформации и Да правят проект за ремонта на пътя Стрезимировци – Перник искат 15 кандидати, но само един ще вземе над милион за работата.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...