Двама служители на ВиК-Трън възхитиха жена с теч в село Насалевци, който отстраниха бързо и професионално

Двама служители на ВиК-Трън са показали професионализъм по време на изпълнение на служебните си задължения. Това каза пред репортер на Zapadno.com Ани Арсова от трънското село Насалевци.

В началото на миналата седмица Ани Арсова подала сигнал до ВиК за възникнала невъзможност да се спре водата в имота и в село Насалевци. “Тръгнахме да спираме водата. Единият кран отказа – не работи, другият се счупи и шурна вода. Някак си се организирахме няколко човека от селото и спряхме водата да тече. Казаха ми, че трябва да се обадя на ВиК, защото те трябва да си видят водомера, водопровода,всичко. Но ми казаха, че ще трябва да чакам, за да се свърши работа”, сподели за Zapadno.com Ани Арсова. Чувайки тези думи от местните жената се притеснила и помислила, че след понижение на температурите, може да възникне спукване на някоя тръба.

Ани Арсова подала сигнал до местния клон на ВиК-Перник в началото на миналата седмица. Още тогава бил определен ден и час за посещение на адреса в Насалевци. Два дни след подаване на сигнала служителите на ВиК-Трън Владимир Владимиров и Константин Станоев посетили адреса. “Момчетата постъпиха безкрайно отговорно и точно. Като им се обадих в понеделник, те определиха час за сряда. Дойдоха, оправиха го. Изкючително човешка постъпка”, каза още Ани Арсова. За извършената работа не са взети пари от жената, която е възхитена от професионализма на служителите.

Началникът на ВиК-Трън каза, че двамата служители се занимават с водомерите по адресите, които звеното обслужва. Те не са споделили пред колегите си за конкретния случай от Насалевци.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...