Община Трън предизвиква любители на фотографията да се включат в конкурс, чрез който сайтът на администрацията ще бъде обновен с нови снимки за 2023 година

Общинската администрация на Трън отново ще обяви фотоконкурс, в който могат да се включат любители на фотографията. Конкурсът ще стартира от утре (10 ноември) и ще продължи до полунощ на 10 декември, съобщават от Общината.

Регистрацията в конкурса и снимките се приемат на определена електронна поща, която може да бъде открита във Фейсбук страницата на администрацията. Всички изпратени снимки ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на Община Трън и 5-те кадъра, които са събрали най-много харесвания, ще оформят сайта на институцията за период от една година. Останалите снимки ще бъдат публикувани във фотогалерията на сайта. Всеки участник ще може да изпраща до 5 снимки, като всяка фотография трябва да е придружена с текст с кратко описание.

Към всяка снимка за конкурса трябва задължително да бъдат приложени две имена на автора (и псевдоним, ако има такъв), мобилен телефон за връзка, а за участници под 18 години – възраст и име на родител/настойник. В конкурса могат да участват любители фотографи и професионални такива. Освен това публикуваните снимки ще са освободени от авторски права, за да могат да се използват свободно от организаторите за целите на конкурса.

Всички допуснати до участие в конкурса снимки ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Община Трън на 15 декември. Крайният срок за гласуване на Фейсбук страницата ще е до 23:59 часа на 15 януари 2023 година, уточняват от Община Трън.

През есента на миналата година общинската администрация на Трън обяви същия фотоконкурс, чрез който оформи сайта си със снимки от участници.

Виж също...

Loading...