Прогноза за времето: От днес започва постепенно захлаждане, в Дунавската равнина ще превали дъжд, а в Стара планина дъжд и сняг

В петък се очакват превалявания в Северна Бългърия и постепенно захлаждане. Максималните температури ще са от 14 до 19 градуса, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в страната са от 10 до 6 градуса, в Тракия и високите западни полета от 2 до 5 градуса, по Черноморието до 7 – 8 градуса. Над страната ще има значителна облачност, по плътна над северните райони. Следобед в Дунавската равнина ще превали дъжд, а в Стара планина дъжд и сняг. Вятърът при земята ще бъде слаб от север-северозапад със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат до умерени ветрове от северозапад със скорости до 35 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 14 до 19 градуса, по Черноморското ни крайбрежие до 17 – 18 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...