За изчезването на Александър се разпитват свидетели, преглеждат се записи от камери и се водят още действия по разследване на случая

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Перник се водят активни действия по разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по член 142, алинея 2, точка 3, вр. алинея 1 от Наказателния кодекс, съобщиха от държавното обвинение.

Около 17:10 часа на 11 ноември е постъпил сигнал на телефон за спешни случаи 112 за изчезнало дете в град Перник – 12-годишният Александър Цветанов. Бащата на момчето е съобщил, че изчезването станало по време на разходка в града.

Незабавно е започнало издирването на малолетното дете, което продължава и понастоящем. Създадена е необходима организация.

Установят се и се разпитват свидетели, проверява се наличието на камери за видеонаблюдение в района на местопроизшествието, събират се данни за всички факти и обстоятелства, относими към делото.

Zapadno.com припомня, че изчезналото дете е син на нотариус от град Брезник. Във Фейсбук е създадена и група в помощ на доброволците, които го търсят. Прочетете още по темата в публикацията: ИЗДИРВА СЕ! 12-годишният Александър, син на нотариус от Брезник, е изчезнал в Перник, създадоха Фейсбук група в помощ на търсенето.

В публикацията са използвани снимки от архива на Zapadno.com и Община Перник

Виж също...

Loading...