ИЗДИРВА СЕ! 12-годишният Александър, син на нотариус от Брезник, е изчезнал в Перник, създадоха Фейсбук група в помощ на търсенето

12-годишният Александър е изчезнал в района на Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация в град Перник познат и като Профилакториума. Детето е син на нотариуса от Брезник Александър Цветанов, научи Zapadno.com.

Момчето е в неизвестност от късния следобед на петъчния ден. “Малкият Александър е изчезнал в района на Профилакториума. Призоваваме веки, който има информация или е видял детето да се свърже с полицията в града. Детето е облечено със сив суитчер и носи със себе си розова плюшена играчка.‼️‼️‼️ Полиция и доброволци издирват момчето, но засега без успех. С падането на нощта търсенето става все по-трудно. Те призовават всеки, който може да се включи в издирването”, съобщиха от Община Перник и публикуваха снимки на Александър във Фейсбук страницата си.

Детето е високо около 1 метър и половина, носи сив суитчър и сини дънки. Страда от специфично заболяване, поради което викове и силен шум могат да го уплашат допълнително. В издирването на Александър се включиха над 1 000 доброволци, служители на полицията от Перник и София, хеликоптер на “Гранична полиция”, дронове с термокамери на дирекция “Аварийна помощ и превенция” в Столична община, Община Перник и други институции. Във Фейсбук е създадена група “Да намерим Сашко“, която да помага на доброволците при търсенето на детето.

Ако разполагате с информация, която може да помогне в откриването на детето, позвънете на спешния номер 112.

Снимка: Община Перник

Виж също...

Loading...