В опит да открият изчезналия Александър доброволци нападнаха с обвинения бащата на детето, след претърсване с ясновидка

В опит да открият 12-годишния Александър Цветанов група хора нападнаха с обвинения бащата на изчезналото дете, видя Zapadno.com.

Записи от видео излъчвания във Фейсбук групата “Да намерим Сашко“, която да помага на доброволците при търсенето на детето, бяха публикувани рано тази сутрин. Предисторията на обвиненията започва с нощно претърсване на част от планината Голо Бърдо с помощта на ясновидка, която насочва хората търсещи. “Виждам голямо дърво. Там се е сгушил и стои и плаче”, казва ясновидката, насочвайки в определена посока търсенето. Тя е доведена от родителя на 12-годишния Александър Цветанов, който също е с тях.

След неуспех при търсенето на оказания от ясновидката район, гневни доброволци спират автомобила на бащата и искат обяснения от него. Те разпитват бащата за навици, любими места на детето и други подробности, които биха помогнали за откриването му. От първото видео става ясно още, че ясновидката е отишла в центъра на Перник, за да извърши обновяване на чакрите си. Хората, събрали се около бащата, се ядосват, че той не дава публични изявления в помощ на издирването. Бащата отговаря, че от два дни е в гората, в търсене на сина си и няма батерията на мобилния телефон му е изтощена. “Вие започнахте с нападения, не аз”, казва родителят на 12-годишния Александър. Насреща той среща отпор от събралите се хора. “Това, че искаме да знаем, не значи че Ви нападаме”, казва една от жените в групата с доброволци.

Във второто видео, което е публикувано във Фейсбук групата, напрежението срещу бащата и ясновидката ескалира. Вероятно събралите се хора около него са друга група доброволци и се намират в центъра на Перник. Ясновидката насочва търсенето към къща номер 10, около дома на изчезналото дете. “Ама ние с взлом ли ще връхлетиме?”, пита жена от групата, а бащата на детето отговаря, че към този адрес ще бъде насочена полицията. “С тръбета ли, че влизаме? Как ше процедираме? Прескачаме ли дворове, не знам… Пичове требваше да ми кажете, защото аз не съм облечена подходяща да прескачам бодлива тел”, казва още една от ядосаните жени. В заснетото видео се чува и глас на друга жена, която се възмущава на задаваните въпроси. “Уби ли го?”, е друг въпрос, който шокира бащата. Към него се задават и въпроси свързани със случката, когато е изчезнало детето. От видеото става ясно още, че бащата е на ръба на силите си. “Не мога да си намеря детето, което е единственото ми важно нещо в тоя свят”, добавя бащата на Александър. Мъж казва в очите на родителя: “Много лъжеш, ей… Вземи, кажи…” В този момент бащата сяда в автомобила си, за да се съвземе след кръстосания разпит на улицата.

Детето е високо около 1 метър и половина, носи сив суитчър и сини дънки. Страда от специфично заболяване, поради което викове и силен шум могат да го уплашат допълнително. Изчезналото дете е син на нотариус от град Брезник. Във Фейсбук е създадена и група в помощ на доброволците, които го търсят. Прочетете още по темата в публикацията: ИЗДИРВА СЕ! 12-годишният Александър, син на нотариус от Брезник, е изчезнал в Перник, създадоха Фейсбук група в помощ на търсенето.

Ако разполагате с информация, която може да помогне в откриването на детето, позвънете на спешния номер 112.

В публикацията са използвани кадър от Фейсбук и снимка от Община Перник

Виж също...

Loading...