Прогноза за времето: Новата седмица започва с мъгли и температури от 1 до 4 градуса в западните райони

В понеделник, 14 ноември, ще има мъгли и ниски облаци. Със сутрешни мъгли и слънце през деня ще бъде времето във вторник, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в страната са от 10 до 5 градуса, по Черноморието до 8 градуса, а в западните райони от 1 до 4 градуса. Денят ще започне с облаци по Черноморието и слънце на запад. По-късно облаци от изток ще достигнат западните райони. Над страната ще има значителна облачност, по плътна следобед над западните и над централните райони. В планините от Западна и в Южна България над 1500 метра височина, ще превали слабо мокър сняг. Вятърът при земята ще бъде слаб от изток със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат до умерени ветрове от изток със скорости до 30 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 13 до 18 градуса, по Черноморското ни крайбрежие до 15 – 17 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...