Съдържател на механата в село Непразненци оглави организация, която е именувана на мобилно приложение за туризъм

Антон Петров, който е собственик на механа „Празниците“ в брезнишкото село Непразненци, а също така и земеделски производител, е избран за председател на туристически кооператив “На запад от София”, съобщиха за Zapadno.com от Регионалния младежки център в Брезник.

Туристическата организация е учредена наскоро в офиса на младежката организация в град Брезник. “По време на събитието бяха определени името, седалището и уставът на кооператива. Негов „дом“ ще бъде село Елов дол, община Земен и ще предоставя туристически услуги, туроператорски и други дейности. Името бе съобразено с вече създаденото мобилно туристическо приложение Travel Sofia West, което може да изтеглите като сканирате QR кода”, съобщиха от Регионалния младежки център и добавиха, че приложението е било създадено по проект.

Членове на управителния съвет на кооператива ще бъдат Антон Петров, Десислава Новакова и Антонина Кръстева, а на контролния съвет Румяна Христова, Женя Желязкова и Василен Василев. Одобрена е и проект на програма за развитието на кооператива през следващата една година, която е съобразена с индивидуалните дейности на всеки от учредителите.

Снимка: механа “Празниците” – архив

Виж също...

Loading...