Брезничани отправиха обща молитва пред иконата на Пресвета Богородица Скоропослушница за намирането на изчезналия Александър Цветанов

В късните следобедните часове на четвъртък жители и гости на град Брезник отправиха обща молитва за намирането на изчезналия 12-годишен Александър Цветанов, предаде репортер на Zapadno.com.

Молитвата бе отправена от местния храм “Свети Георги Победоносец”, където отец Михаил и други духовни лица, отслужиха литургия. Пред иконостаса в храма беше поставена икона на Пресвета Богородица Скоропослушница, на която миряните и духовниците се помолиха. Сред присъстващите бяха представители на местни институции като читалището, общинската администрация и други. Общата молитва завърши с песнопения и поклон пред иконата на акатист Пресвета Богородица.

Zapadno.com припомня, че изчезналото дете е син на нотариус от град Брезник. Във Фейсбук е създадена и група в помощ на доброволците, които го търсят. Прочетете още по темата в публикацията: ИЗДИРВА СЕ! 12-годишният Александър, син на нотариус от Брезник, е изчезнал в Перник, създадоха Фейсбук група в помощ на търсенето.

Ако разполагате с информация, която може да помогне в откриването на детето, позвънете на спешния номер 112.

Снимка: храм-паметник “Свети великомъченик Георги Победносец”

Виж също...

Loading...