Любимите маршрути на изчезналия Александър в Брезник са проверени, специална група търси всеки ден из района – ВИДЕО

Любимите маршрути на изчезналия 12-годишен Александър Цветанов в Брезник са проверени. Търсенето продължава всеки ден от специално организирана група, предаде репортер на Zapadno.com.

По-рано днес бащата на изчезналото дете обяви парична награда в размер на 100 хиляди лева за този, който доведе сина му жив. Прочетете още по темата в публикацията: Бащата на Александър обяви 100 хиляди лева награда за откриването на детето му.

12-годишният Александър добре може да се ориентира и е в добро физическо състояние, каза бащата на детето. На въпрос на Zapadno.com дали баща му е мислил да се съсредоточи търсене в град Брезник, откъдето е родителят, той каза: “В Брезник е организирана специална група, която търси всеки ден. Даже са ме питали кои са любимите му маршрути в Брезник и те са проверени”, каза Александър Цветанов и добави, че поддържа връзка с групата.

Във Фейсбук е създадена и група в помощ на доброволците, които го търсят. Прочетете още по темата в публикацията: ИЗДИРВА СЕ! 12-годишният Александър, син на нотариус от Брезник, е изчезнал в Перник, създадоха Фейсбук група в помощ на търсенето.

Вижте във видеото какво още каза Александър Цветанов по време на своето изявление пред медиите:

Виж също...

Loading...