Полицията продължава да издирва нови свидетели за намирането на Александър, утре стартират нови претърсвания на труднодостъпни места

Продължават активните оперативно-издирвателни действия във връзка с издирването на 12-годишния Александър от Перник, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Перник.

Продължава активната работа по издирването на 12-годишния Александър Цветанов. Проверяват се нови труднодостъпни места, като се използва специализирана техника и машини, с които се правят просеки за достигането им. Продължава издирването и на нови свидетели и очевидци, които биха дали информация за детето.

Утре, 19 ноември, действията стартират в 8:30 часа от мястото на щаба, позициониран в района на Профилакторума в град Перник. Предвид желанието на много доброволци да се включат в издирването. Областна дирекция на МВР-Перник съобщиха, че ще бъдат допускани само хора с подходяща екипировка, които да участват на своя отговорност предвид лошите атмосферни условия и работата в опасни участъци.

Детето е син на нотариусa от град Брезник Александър Цветанов и е аутист. Прочетете още по темата в публикацията: ИЗДИРВА СЕ! 12-годишният Александър, син на нотариус от Брезник, е изчезнал в Перник, създадоха Фейсбук група в помощ на търсенето.

Снимка: Община Перник

Виж също...

Loading...