В чест на намирането на Александър в брезнишкия храм “Свети Георги Победоносец” ще бъде отправена благодарствена молитва

Утре, 20 ноември, в храм “Свети Георги Победоносец” в град Брезник ще бъде отправена благодарствена молитва в чест на намирането на 12-годишния Александър Цветанов, съобщи за Zapadno.com отец Михаил от светата обител.

Благодарствената служба с молитва ще стартира в 16:00 часа. Всички миряни са добре дошли в храма, за да благодарят на Господ за намирането на детето. “Нека не забравим Божията милост и, както оня ден се събрахме, за се молим за намиране на Сашко, то и утре 20.11.2022г. от 16ч отново се съберем в храм “Се. Георги и отдадем благодарност на Бога и Неговата Майка, че чуха и изпълниха молитвите ни! “Непрестанно се молете. За всичко благодарете ; защото такава е спрямо вас волята Божия в Христа Иисуса! (Сол.5:17-18)”, съобщиха от храма.

Припомняме, че днес изчезналият Александър беше открит от доброволци-парапланеристи. Прочетете още по темата в публикацията: ЧУДОТО СЕ СЛУЧИ! Откриха изчезналия 12-годишен Александър, транспортиран е в болница и Доброволец, открил Александър Цветанов: Респект към детето, но е оцеляло само, той е боец – ВИДЕО.

Два дни преди намирането на детето в брезнишкия храм “Свети Георги Победоносец” беше отправена обща молитва, за да се открие Александър.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...