Териториалните отделения в Брезник и Трън работят при много добра организация с Районна прокуратура-Перник, съдиите в двата града също съдействат

При много добра организация работят териториалните отделения в Брезник и Трън с Районна прокуратура-Перник. Това отговори на въпрос на Zapadno.com административният ръководител на Районна прокуратура-Перник Гергана Малиновска.

През днешния ден в съдебната палата в Перник се провежда инициативата “Ден на отворените врати”. Програмата включва различни мероприятия, като едно от тях беше среща на административни ръководители от отделните съдилища и прокуратурата с журналисти и граждани. “Много добре работим, организацията е перфектна. Понякога има проблеми, свързани с достигането до Районния съд в Трън, поради неблагоприятни метеорологични условия. Председателите на съдилищата в Брезник и Трън също много съдействат. Проявяват разбиране и поддържаме много контакти и взаимоотношения”, сподели прокурор Гергана Малиновска.

Териториалните отделения към прокуратурата в Брезник и Трън бяха разкрити в началото на 2019 година след реформа. Преди това на тяхно място функционираха районни прокуратури.

Виж също...

Loading...