В четвъртък облачността ще бъде значителна и отново ще има валежи от дъжд или мокър сняг, максималните температури ще бъдат между 7 и 15 градуса

В четвъртък се очакват отново валежи от дъжд, по планините и в западните полета мокър сняг, без да се образува трайна снежна покривка, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минимални температури в страната са от 10 до 4 градуса, в западните райони до 2 – 3 градуса, а по Черноморието до 10 градуса. Над страната облачността ще бъде значителна. Над Западна и над Източна България ще превалява дъжд, по високите плета в западните райони мокър сняг. Следобед валежите постепенно ще спират, най-късно в Югозападна България.

Вятърът при земята ще бъде слаб до умерен от запад със скорости до 30 километра в час. По високите части на планините ще духат умерени ветрове от северозапад със скорости до 35 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 7 до 13 градуса, по Черноморското ни крайбрежие – до 15 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...