Петъчният ден започва с ниски температури и мъгли в западните райони, но следобед ще бъде слънчево, а по Черноморието ще е облачно

В петък валежите ще спират. Ниските температури и мъглите ще бъда често явление. Дневните температури в крайните южни райони ще достигат едва между 9 и 13 градуса, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в страната са от 9 до 4 градуса, в западните райони между 0 и 3 градуса, а по Черноморието до 10 градуса. Предиобед над страната ще има разкъсана облачност, значителна над северните и източните райони. Следобед по Черноморието облачността ще се задържи значителна, а на запад ще има слънце.

Вятърът при земята ще бъде слаб до умерен от седверозапад със скорости до 30 километра в час. По високите части на планините ще духат умерени да свежи ветрове от северозапад със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 7 до 12 градуса, по Черноморското ни крайбрежие до 9 – 11 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...