Остават само 100 благотворителни календара в Брезник, повечето се раздадоха за по-малко от месец

Почти целият тираж от благотворителните календари “Граовска градина”, които са част от традиционната кампания на компанията “Асарел-Инвестмънт” и Община Брезник, вече са подарени, показа проверка на репортер на Zapadno.com.

Кампанията стартира на 7 ноември и трябваше да продължи до Коледа. Тази година чрез нея ще се подкрепи детска градина “Брезица” в Брезник. Всеки жител или гост на общината може да я подпомогне като дари 1 лев за каузата, а за подарък получава календар за 2023 година. Всеки дарен лев се увеличава с по още 3 лева от фирмата-инвеститор в Брезник. Прочетете още по темата в публикацията: Благотворителен календар „Граовска градина“ в подкрепа на детската градина в Брезник вече се разпространява в града.

За кампанията са отпечатани 1 000 броя календари. Към края на месец ноември или 3 седмици от стартирането на кампанията вече са били изчерпани около 800 календара. Само няколко дни по-късно налични остават 100 броя. Последните екземпляри все още могат да се намерят единствено в Информационния център на “Трейс Рисорсиз” до площада в Брезник, поясниха за Zapadno.com от “Асарел-Инвестмънт”.

Преди дни във фоайето на брезнишкото читалище бе аранжирана изложба с календари от благотворителната кампания, която се провежда ежегодно от 2015 година насам. Прочетете още по темата в публикацията: Брезник в календари или как чрез изложба са представени благотворителни кампании в общината.

Снимка: “Трейс Рисорсиз”

Виж също...

Loading...