Коледна магия в центъра на Брезник: Дядо Коледа донесе подаръци за децата след включването на празничните светлини – СНИМКИ

Коледното настроение се настани в град Брезник след официалното включване на празничните светлини, предаде репортер на Zapadno.com.

В 17:30 часа пред сградата на народно читалище “Просвещение-1870” стартира програмата за тържественото включване на коледните светлини. Участие в нея взеха приказни герои от читалището и деца от детска градина “Брезица”. Кметът на община Брезник Васил Узунов отправи кратко приветствие към жителите и гостите на града. След него официално бяха включени празничните светлини на коледната елха.

Гвоздеят в програмата беше пристигането на Дядо Коледа. Белобрадият старец дойде на площада с пълен чувал с подаръци, като за всяко дете бяха предвидени такива.

Освен дървото с празнични цветни лампички са украсени фасадата на читалището, парковото осветление на площада, част от уличните стълбове по главната улица и други централни места в града. Тази година коледните светлини са по-богато украсени.

Разгледайте снимки от програмата по включването на коледните светлини в Брезник:

Виж също...

Loading...