Брезнишката фирма “Нивел Строй” в конкуренция с още дружества за поддържане на общински пътища, алеи и настилки в община Симитли

Няколко фирми, сред които и “Нивел Строй”, са кандидати за поддържане на общинските пътища в община Симитли, предаде репортер нa Zapadno.com.

В края на месец октомври Община Симитли е обявила обществена поръчка за основен и текущ ремонт, реконструкция и свързаното с тях благоустрояване на общинските пътища и улици, тротоари, алеи и настилки. Целта на обществената поръчка е да бъде избран изпълнител, който в продължение на 48 месеца, да изпълнява дейностите от предмета на поръчката, при и съобразно възлагането им от изпълнител. Прогнозната стойност е 8 000 000 лева без включен ДДС или 9 600 000 лева с ДДС.

Изкърпване на асфалтобетонова настилка, запълване на единични пукнатини, доставка и полагане на материали, демонтаж на пътни знаци, направа на кофраз и още дейности са заложени в строително-монтажните работи, които ще трябва да се извършват по общинските пътища, тротоари, алеи и настилки в общината.

До крайния срок за получаване на оферти такива са подали фирма “Нивел Строй” със седалище в град Брезник, плевенската фирма “Стройконсулт” и “Грома Холд” от Благоевградско. Предстои да бъде обявена дата за отваряне на подадените от фирмите ценови оферти.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...