Фондацията „Възраждане на Пенкьовския манастир“ отправи благодарност към строителна фирма, извършила павиране на светата обител

Чрез страниците на Zapadno.com фондация „Възраждане на Пенкьовския манастир“ отправи публична благодарност към строителна фирма, която е извършила дейности на светата обител.

Преди броени дни са приключили строително-монтажни работи, които са извършени от пернишката фирма “Тони” ООД на манастир “Света Петка” в трънското село Пенкьовци. За срок от 40 дни строителната фирма е извършила прокарване на път, павиране, вертикална планировка и подравняване на терен в района на манастира. Дейностите са финансирани от семейство от София, което е пожелало да остане анонимно. От фирма “Тони” дори са извършили дейности, които не са били включени в уговорената цена, поясни за Zapadno.com Стефан Стойов от фондация “Възраждане на Пенкьовския манастир“.

“Стефан Стойов изказва изключителна благодарност на господин Тони Тодоров за извършените строително-монтажни работи в района на манастира. С висок професионализъм господин Тодоров и бригадата, съставена от безупречни професионалисти, помогнаха на светинята Пенкьовски манастир”, пише в благодарственото писмо, което завършва с пожелание за много здраве на работещите във фирмата и техните семейства.

Стефан Стойов е инициатор на идеята за възстановяване на манастира в Пенкьовци. Той е роден в селото и е кръстен в светата обител.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...