Малчуганите на Брезник, родители и учители сътвориха коледна магия, която ще достигне до сърцата на нуждаещи се хора – СНИМКИ

В навечерието на коледните празници в детска градина “Брезица” в град Брезник е сътворено коледно вълшебство, което ще достигне до възрастните хора, които се обслужват от Домашен социален патронаж-Брезник, съобщи за Zapadno.com директорът на детското заведение Емилия Алексова.

Деца, родители и учители заедно са изработвали подаръци, които утре (22 декември) ще бъдат раздадени с храната на потребителите на Домашния социален патронаж в община Брезник. “Подаръците са изработени с много любов от деца, родители и учители, с пожелания за топла, светла и благословена Коледа”, добави директорът на детска градина “Брезица” Емилия Алексова.

Възрастните и нуждаещи се хора ще бъдат зарадвани с топлината на коледни картички, вкусни сладки и празнични декорации, изработени в детското заведение.

През минали години детската градина е провеждала коледни базари или са радвали с подаръци потребителите на двата дома за възрастни хора в Брезник. Вчера пък деца от детската градина се превърнаха в коледари и зарадваха служители на Община Брезник с наричания, песни и благопожелания.

Разгледайте снимки на част от подаръците, които деца, родители и учители са изработили в “Брезица”:

Снимки: Емилия Алексова

Виж също...

Loading...