С хора, ръченици и богата трапеза жители и гости на село Кошарево се събраха на новогодишен банкет в читалището – СНИМКИ

Около 30 жители и гости на брезнишкото село Кошарево се събраха на новогодишния банкет в салона към местното народно читалище “Пробуда-1927”, предаде репортер на Zapadno.com.

Празненството стартира малко преди 14 часа, когато в салона пристигнаха първите гости. На голяма маса бяха подредени различни по вид печива, сухи мезета, туршия, кюфтета и други ястия, както и много видове напитки – безалкохолно, ликьор, бира, ракия и други.

Малко след началото на тържеството кметският наместник Ана Гигова поздрави присъстващите с приветствие, което може да прочетете в следващите редове.

Нека се научим да прощаваме,

Нека бавно остаряваме,

Нека повече да се обичаме,

На себе си да приличаме.

Нека бъдем по-добри

Не само на такива дни.

Да се опитаме да запазим магията на празничната нощ през цялата година.

И със сигурност ще бъдем по-добри, и ще се обичаме и уважаваме повече, ще имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест.

Бъдете живи и здрави, усмихнати и благословени.

На вас и семействата ви желая от сърце една здрава, успешна и плодотворна 2023 година.

Нека сбъдне най-съкровените ви желания и ви донесе щастие и радост.

Весели празници!

Част от гостите на празненството се разкършиха под звуците на ръченица и няколко хороводни изпълнения. По време на тържеството кметският наместник на Кошарево Ана Гигова и председателят на читалището Милка Боянова изпяха песента “Събрали се момите”.

Новогодишното тържество се организира от кметското наместничество и народно читалище “Пробуда-1927”.

Разгледайте още сники от новогодишния банкет на село Кошарево:

Виж също...

Loading...