Полицаи в област Перник изловиха 6 пияни и дрогирани шофьори по пътищата след проверки на над 600 автомобила

Шест бързи производства за управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол и наркотични вещества и над 100 нарушения на Закона за движение по пътищата са констатирани от служителите на Областна дирекция на МВР-Перник по време на традиционната акция във връзка с осигуряването на обществения ред, безопасността на движението по пътищата и противодействие на престъпността преди, по време и след коледните и новогодишни празници, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

В периода от 23 декември 2022 година до 3 януари 2023 година на територията на Областна дирекция на МВР-Перник е проведена традиционната полицейска акция във връзка с осигуряването на обществения ред, безопасността на движението по пътищата и противодействие на престъпността преди, по време и след  коледните и новогодишни празници.

В хода на акцията са проверени над седемстотин лица и шестстотин автомобила. Образувани са шест бързи производства за управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол и наркотични вещества. Констатирани са над 100 нарушения на Закона за движение по пътищата.

Засиленият контрол по пътищата в пернишка област продължава.

Виж също...

Loading...