Импресариото от Горна Секирна Иван Григоров в предаването “По граовски”: Има някаква енергия в това село, идват много туристи – ВИДЕО

Импресариото и мениджър от брезнишкото село Горна Секирна Иван Григоров разказа за своята работа и родното си място в предаването “По граовски” по пернишкия телевизионен канал “Струма“, видя Zapadno.com.

В предаването, излъчено през месец декември 2022 година, дългогодишният импресарио разказа за храма, учреденото наскоро читалище и други интересни места в Горна Секирна. Често на Иван Григоров му гостуват някои от големите български имена в шоубизнеса, сред които Шкумбата, Орхан Мурад, Сашка Васева, Паскал и други. “Има някаква енергия в това село. Опитваме се, бориме се, искаме да направиме нещо. Много административни спънки. За какво ли не ни спъват тука, но успяхме, преборихме се. Направихме читалище, направихме църковно настоятелство”, сподели Иван Григоров пред камерата на “По граовски”. По негови наблюдения в селото идват много туристи и той няма представа от какво са привлечени.

Амбицията на Иван Григоров, който помага за развитието на селото, е местният храм да придобие още по-приветлив вид. Наскоро читателите на Zapadno.com научиха, че в селото се възражда местната сурвакарска група.

Интервюто с импресариото е заснето в музейния кът в административната сграда на Горна Секирна, където са събрани предмети от бита, дарени от местни хора.

Вижте във видеото какво още каза Иван Григоров пред камерата на “По граовски”:

Виж също...

Loading...