За втори път в историята на фестивала “Сурова Брезник” за журналисти, снимачни екипи и фотографи ще има помещения за зареждане и затопляне

Журналисти, снимачни екипи и фотографи, които желаят да заснемат маскарадния фестивал “Сурова Брезник ‘2023” ще трябва да си вземат акредитации от народно читалище “Просвещение-1870”, предаде репортер на Zapadno.com.

Акредитации могат да се вземат и в деня на провеждане на фестивала – 21 януари. Те ще бъдат раздавани от главния библиотекар Емилия Първанова. Чрез акредитациите журналисти, снимачни екипи и фотографии ще могат да бъдат пропускани да снимат участието на групите след загражденията за публиката. За трети път в историята на фестивала ще се изискват такива акредитации.

Тази година за втори път ще бъдат подсигурени помещения за журналисти, фотографи и снимачни екипи, които ще отразяват фестивала в Брезник. Помещенията се намират в сградата на Общински съвет-Брезник на централния градски площад. В тях журналисти, фотографи и снимачни екипи ще могат да си заредят устройствата за заснемане или предаване на фестивала, както и да се затоплят.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...