В четвъртък предиобед над западните и източните райони ще се задържи облачно, а в централните части ще има слънчеви часове

В четвъртък през нощта, срещу петък, ще вали дъжд в югозападните райони, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в страната са от плюс 11 до 5 градуса, на север от планините – до плюс 12 – 15 градуса. Предиобед над западните и над източните райони ще се задържи облачно, а в централните части от страната ще има слънчеви часове. Следобед от запад ще заоблачи над цялата страна, в крайните западни и в крайните южни райони ще превали дъжд, в Рила, в Пирин и в Родопите мокър сняг.

Вятърът при земята ще бъде свеж от югозапад със скорости до 40 километра в час, с тенденция следобед да се ориентира от север. По високите части на планините ще духат силни ветрове от югозапад със скорости до 80 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 15 до 20 градуса, по Черноморието до 15 – 17 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...