Мария Добревска е новият председател на “Обединен спортен клуб “Чорни-2004”, в който са приети младите треньори на децата-футболисти на Брезник

Ново ръководство на сдружението „Обединен спортен клуб „Чорни-2004“ е избрано на провелото през миналата седмица общо събрание, предаде репортер на Zapadno.com.

На събранието е решено председател на Управителния съвет на “Обединен спортен клуб” Чорни-2004″ да бъде Мария Добревска. Досегашният председател на сдружението Темелко Павлов си е подал оставката, поради лични причини. Друга промяна в устава, която е гласувана и предстои да бъде вписана от Агенция по вписванията, е намаление на броя членове на Управителния съвет. Броят на членовете е намален от петима на трима. След промяната членове на Управителния съвет на сдружението са Мария Добревска, доктор Валери Величков и Ирена Драгомирова.

На общото събрание са приети и нови членове към обединения спортен клуб, сред които са и двамата млади треньори на детските отбори на футболен клуб “Чорни” (Брезник).

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...