Напомняне: Затварят главната улица в Брезник за движение на автомобили по време на фестивала “Сурова Брезник ‘2023”, но ще има обходен маршрут

На 21 януари от 10 до 21 часа, ще бъде ограничено движението по второкласния път 63 в отсечката Перник – Трън в района на град Брезник, съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Причината за временното ограничение е провеждането на традиционния маскараден фестивал “Сурова Брезник”. Ограничението ще е от километър 20 + 500 до километър 21 + 500 на републиканското трасе, което съвпада с улиците „Жданов“, „9-ти септември“ и „Георги Ив. Бунджулов“ в град Брезник.

Трафикът ще се пренасочи по обходен маршрут по улиците „Мала река“ и „Ангел Коцелянов“ в града. Необходимата пътна сигнализация ще бъде поставена от Община Брезник, която е изпълнител на временната организация, поясниха от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, като спазват стриктно поставената временна сигнализация и указанията на служителите на „Пътна полиция“, добавиха от Пътната агенция.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...