Брезнишката фирма “Нивел Строй” ще кърпи дупки, монтира знаци и други дейности по общинските пътища в община Симитли

Фирма “Нивел Строй” със седалище в град Брезник е класирана на първо място в обществената поръчка за поддържане на общинските пътища в община Симитли, предаде репортер нa Zapadno.com.

Три фирми са кандидатите за поддържане на общинските пътища в Симитлийско, но само една от тях ще извършва дейностите. На 18 януари кметът на общината излиза с решение, че класираният на първо място участник е фирма “Нивел Строй”, а на второ място е плевенската фирма “Стройконсулт”. Фирмата от Брезник е определена за изпълнение на дейностите по обществената поръчка. Третата фирма-кандидат “Грома Холд” от Благоевградско е отстранена като участник в поръчката, а като мотив се посочва, че техническото предложение не отговаря на изискванията на Община Симитли.

Сред дейностите, които фирмата трябва да извършва са изкърпване на асфалтобетонова настилка, запълване на единични пукнатини, доставка и полагане на материали, демонтаж на пътни знаци, направа на кофраз и още дейности са заложени в строително-монтажните работи по общинските пътища, тротоари, алеи и настилки в община Симитли. Срокът за изпълнение на дейностите е 48 месеца.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...