Вили от сладкотека “Ждрелото” оглави пенсионерския клуб на Трън, първата инициатива ще е “Възрастни помагат на възрастни”

Пенсионерският клуб в град Трън вече има ново ръководство след проведено изборно събрание, научи Zapadno.com.

Изборното събрание се е провело по-рано днес и на него са присъствали кметът на община Трън Цветислава Цветкова, един от заместниците на кмета и председателят на Нов съюз на пенсионерите-Перник Катя Йорданова. На събранието членовете са взели решение председател на пенсионерския клуб в пограничния град да бъде Виолета Тренкова, която е позната сред трънчани и гости на града като Вили от сладкотека “Ждрелото”. Заместник-председател е Василка Миланова, а за касиер е избрана Росица Лалова. Отговорникът по културната дейност към клуба е Надя Георгиева.

Първата официална инициатива на пенсионерския клуб на Трън за 2023 година ще премине под надслов “Възрастни помагат на възрастни”. Инициативата ще се проведе на 1 март, когато членовете на клуба ще посетят дом за възрастни хора в Трън. “Ще им бъдат занесени подаръци, мартенички за здраве и домашно приготвена храна, да внесем уют и топлина в денят им, да им подарим веселие и съпричастност! Всеки желаещ да се включи в кампанията е добре дошъл в клубът ни”, поясниха от трънския пенсионерски клуб.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...