Ново в Брезник: Сервизният център sPoint вече разпечатва снимки с високо качество и подвързва документи до 500 листа

Сервизният център sPoint в град Брезник разшири асортимента си от услуги в полза на своите клиенти. Една от новите услуги е свързана с разпечатване на снимки, а в нейното качество се увери лично репортер на Zapadno.com.

За новите услуги, които са към копирния център, от sPoint направиха разяснение. “Можем да предложим изработка на голям набор фото колажи. Също вече предлагаме подвързване на документи със спирала до 500 листа”, добавиха от серизния център в Брезник. За снимките се използва висококачествена фотохартия Fujicolor Crystal с размери 20/15 ; 10/15 ; 9/13. Предлагат се и налични рамки и албуми за фотографиите, както и богат набор от фото-колажи.

По този начин клиентите от Брезник и околните населени места вече могат не само да закупуват или ремонтират компютърна периферия, мобилни апарати и закупуват или презареждат своите предплатени пакети към мобилните оператори, но и да си поръчват снимки и подвързват документи.

Сервизният център sPoint се намира в град Брезник на улица “Чорни” № 1, а контактите за връзка от разстояние са във Фейсбук страницата SPoint гр.Брезник, сайтът www.spoint.bg и телефон 0879 288 308.

Виж също...

Loading...