Магазини в селата Забел и Врабча ще се отдават под наем, както и гараж в град Трън, но след процедура от общинската администрация

Имоти, които са общинска собственост и се намират в трънските села Забел, Врабча и град Трън, предстои да бъдат обявени за отдаване под наем. Те са включени в програмата за управление и разпореждане с имоти за 2023 година, предаде репортер на Zapadno.com.

Годишната програма беше приета от Общински съвет-Трън на провело се през работната седмица заседание. Общо 206 са имотите за отдаване под наем, които са включени в програмата. От тях един представлява част от сграда и е с площ от 16,50 квадратни метра. Предназначението на имота е гараж и се намира в град Трън. Два са магазините от имотите, които са отредени за отдаване под наем. Те се намират в селата Забел и Врабча и са с площи 36 и 61 квадратни метра. За отдаването под наем на имотите общинската администрация трябва да проведе процедури.

Очакваните приходи за 2023 година от сделки с общинско имущество са 230 000 лева, в това число 80 000 лева от продажби и 150 000 лева от наеми.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...