Четвъртък започва със студено и ветровито време, през нощта се очакват интензивни снеговалежи в Западна и Северна България

В четвъртък ще е ветровито, през нощта се очакват интензивни снеговалежи в Западна и в Северна България, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Сутринта ще бъде студено и ветровито с показания на термометрите в сутрешните часове от минус 5 до 0 градуса, по Черноморието до 1 – 2 градуса. През деня от запад на изток ще преминават облачни вълни с повече облаци над северната половна от страната. Ще има разкъсана облачност. През нощта, срещу петък, с отслабване на вятъра, ще завали сняг, по-интензивно в западните и северни райони.

Вятърът ще бъде свеж от северозапад със скорости до 45 километра в час. По високите части на планините ще духат силни ветрове от северозапад със скорости до 60 – 70 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 3 до 8 градуса, в северните райони и в Тракия до 10 – 12 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...