Блокираните автомобили между Трън и границата със Сърбия са изтеглени от снегонавяванията, областната управа следи ситуацията с държавните пътища в региона

Блокираните автомобили по второкласен път 63, в отсечката Трън – Стрезимировци, са изтеглени, предаде репортер на Zapadno.com.

Припомняме, че рано тази сутрин няколко автомобила бяха блокирани в отсечката между град Трън и граничен контролно-пропускателен пункт “Стрезимировци”. Колите бяха блокирани, поради огромни снегонавявания на платното за движение. Прочетете още по темата в публикацията: Снежно бедствие в Трънско: Огромни снегонавявания блокираха автомобили по пътя за границата.

Тази сутрин екипи на пожарната и снегопочистващата фирма са успели да достигнат да проправят път до автомобилите. “Лично началникът на Окръжно пътно управление се включи в процеса. Към 10 часа бяхме информирани, че проблемът е решен. Този проблем касае републиканската пътна мрежа и затова бяха ангажирани от пътното управление”, каза заместник-областният управител на област Перник Илинка Никифорова.

Областната управа държи постоянна връзка с Областно пътно управление-Перник за състоянието на републиканските пътища в региона. “Подаваме сигнали, които са дошли до нас. Имаме лични впечатления. Така че опитваме се да следим и да взимаме мерки”, каза още Илинка Никифорова.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...